راه حل هایی برای رفع مشکل رایج باز نشدن سایت
برای شما هم پیش آمده است ببینید تمام اتصالات اینترنت برقرار است و هیچ مشکلی در ارتباط وجود ندارد اما برخی از وب سایت ها در مروگر باز نمی شوند؟ این مشکل دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. مشکلاتی مثل کندی سرور و داون شدن یا پایین آمدن سایت می تواند یک دلیل اصلی برای این مشکل باشد. ممکن است آدرس سایت یا دامین آن تغییر کرده باشد یا حتی سرویس دهنده اینترنت شما دسترسی به برخی از وب سایت های خاص مثل یوتیوب را بلاک کرده باشد. البته این مسئله علت داخلی هم می تواند داشته باشد. گاهی بارگذاری صفحات اینترنتی با کش داخلی مرورگر، فایروال ویندوز، برخی از اکستنشن یا افرونه های نصب شده روی مرورگر و نهایتا تغییرات ناگهانی در تنظیمات یا پیکره بندی روتر هم روی باز نشدن برخی از وب سایت ها اثر گذار هستند. در این مطلب راه حل هایی برای برطرف کردن مشکل باز نشدن سایت را با وجود اینترنت را می آموزید.

بار نشدن سایت در مرورگزهای گوناگون
اطمینان از در دسترس بودن سایت
بهتر است قبل از هر اقدامی برای یافتن سوال چرا بعضی سایت ها باز نمی شوند ؟ اول ببینید آیا خود سایت مشکلی دارد یا این که برای همه در دسترس است. در سرویس downforeveryoneorjustme.com آدرس دامین را وارد کنید. چند ثانیه بعد این سرویس به شما نشان می دهد آیا سایت مدنظرتان برای همه داون شده یا از دسترس خارج است یا این که فقط شما در دیدن آن مشکل دارید. اگر سایت مورد نظر شما از دسترس خارج بود پیشنهاد میکنیم حتما از نسخه های آرشیو شده آن در اینترنت یا نسخه آرشیو شدن سایت در مرورگر خود استفاده کنید.
باز کردن سایت در مرورگر دیگر
این گام از مراحل ضروری در بررسی مشکل باز نشدن وب سایت های مختلف در مرورگر های فایرفاکس ، گوگل کروم و.. است. ببینید وب سایت مدنظر شما در مرورگرهای دیگر باز می شود یا این که با همین مشکل رو به رو می شوید. اگر این مشکل فقط در یک مرورگر خاص نظیر کروم و فایرفاکس دیده می شود از آموزش ریست کردن فایرفاکس و کروم با یک کلیک استفاده کرده و یا مرورگر را یک بار از اول مجددا نصب نمایید.
بررسی فایل hosts
برای دسترسی به فایل hosts مسیر C:\Windows\system32\drivers\etc\ folder را در ویندوز خود طی کنید. ببینید در این فایل سایت خاصی بلاک شده است یا نه. به صورت استاندارد این فایل به شکل زیر در ویندوز قابل مشاهده است:
پایین و آخر این فایل را چک کنید و ببینید با فرمت ۱۲۷٫۰٫۰٫۱ www.domain.com domain.com. سایت خاصی ذکر شده است یا نه. در صورتی که وب سایتی به همین شکل در فایل هاست مشاهده می کنید کافی است آن خط را از کل فایل حذف کرده و سپس فایل هاست را مجددا ذخیره کنید.
پاک کردن حافظه کش
پاک کردن کش یا همان اطلاعاتی که بعد از چند بار جستجو در حافظه مرورگر ذخیره می شوند در افزایش سرعت مرورگر گوگل کروم و موزیلا فایرفاکس و… موثر هستند. ابزارهایی مثل Ccleaner و Tuneup utilities قادر هستند خیلی راحت کش و تاریخچه مرورگر را پاکسازی نمایند؛ هر چند که به صورت دستی خودتان هم می توانید این کار را انجام دهید.

راه حل هایی برای رفع مشکل باز نشدن سایت
چک کردن تنظیمات فایروال ویندوز
خودتان یا کاربر دیگری که از سیستم استفاده می کند ممکن است تنظیمات فایروال را فعال کرده باشد و ناخودآگاه باعث بلاک شدن وب سایت هایی نظیر فیس بوک و یوتیوب شده باشد. با غیرفعال کردن سرویس پیش فرض فایروال در ویندوز از قسمت کنترل پنل احتمال مشکل باز نشدن برخی از وب سایت ها در مرورگر برطرف خواهد شد.
پاک کردن حافظه کش دی ان اس
پنجره Command Prompt را با تایپ cmd در جستجو ویندوز باز نمایید. ipconfig/flushdns را تایپ کرده و کلید بازگشت یا return را بزنید. با این کار کل کش مربوط به DNS حذف می شود.
ریست کردن تنظیمات شبکه
اگر احساس میکنید مشکل از شبکه و تنظیمات کامپیوتر شماست میتوانید از طریق برنامه هایی که مخصوص ریست کردن و بازگشت به حالت اولیه تنظیمات شبکه هستند استفاده کنید ، ما قبلا در انزل وب ۷ ابزار برتر رفع مشکلات اتصال به اینترنت در ویندوز را معرفی و بررسی کردیم.
بازنشانی مودم
۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱ را در مرورگر خود تایپ کنید. وارد تنظیمات مودم شوید و یک بار مجددا آن را ری ست یا راه اندازی نمایید. علت استفاده از این ترفند تجدید آدرس آی پی است برای این که مطمئن شوید هیچ دو دستگاه کامپیوتر یا موبایل مشابهی وجود ندارد که از یک آی پی استفاده نمایند. برای ری استارت کردن مودم ها به جهت نرم افزاری یا سافت ری بوت می توانید از نرم افزار های ری بوت یا ری استارت مودم استفاده نمایید. اگر تنظیم و تغییر بخش های نرم افزاری جواب نمی دهد نوبت به هارد ری بوت می رسد که باید با استفاده از دکمه خیلی ریز پشت یا زیر مودم آن را یک بار به صورت کلی ری ست نمایید.